Şedinţa de plen pentru validarea Guvernului ar putea avea loc marţi de la ora 15.00

| 03 mar, 2014

Şedinţa plenului reunit al Parlamentului pentru validarea Guvernului ar putea avea loc marţi, de la ora 15.00, iar audierile în comisii ale propunerilor de miniştri s-ar putea derula în cursul dimineţii de marţi.

Secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici a declarat că "se preconizează" luni, la ora 17.30, o şedinţă a Birourilor Permanente reunite, arătând că, dacă se va întâmpla astfel, noii miniştri vor fi audiaţi marţi dimineaţa, urmând ca la ora 15.00 să fie şedinţa de validare.

"Sunt două variante. Astăzi la 17.30 se preconizează şedinţa Birourilor Permanente reunite, nu e sigur, dar e foarte probabil. Dacă se vor convoca Birourile Permanente, mâine (marţi - n.r.) avem, de la 09.00 la 13.00, audierile în comisii ale noilor propuneri de miniştri ai Guvernului Ponta III şi apoi, la ora 15.00, mâine (marţi - n.r.) am avea şedinţa Parlamentului pentru validarea Guvernului. În cazul în care nu se va întâmpla acest lucru, mâine ar fi program normal la Cameră", a precizat Niciolae Mircovici.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat că luni, la ora 15.30, va fi semnat acordul politic al UDMR cu PSD, UNPR şi PC, el precizând că Uniunea va intra la guvernare cu miniştri şi secretari de stat şi pe programul guvernamental aprobat de Parlament în decembrie 2012.

Componenţa Guvernului urmează să fie anunţată de premier la ora 16.30.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ