UDMR a votat intrarea la guvernare. Kelemen: Vom avea vicepremier, Cultura, Mediul şi 14 secretari de stat

| 03 mar, 2014

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, luni, că, potrivit negocierilor cu USD, organizaţia sa va avea un post de vicepremier, ministerele Culturii şi Mediului şi 14 posturi de secretari de stat.

Conducerea UDMR a aprobat, luni, prin vot, intrarea la guvernare, Uniunea dorind să aibă un post de vicepremier şi portofoliile Culturii şi Mediului, au declarat anterior pentru MEDIAFAX surse din UDMR.

Conform surselor citate, în şedinţa conducerii UDMR care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului s-a votat pentru intrarea Uniunii la guvernare alături de USD.

De asemenea, UDMR a aprobat mandatul de negociere cu USD, solicitând un post de vicepremier şi ministerele Culturii şi Mediului, au mai declarat sursele citate.

Astfel, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, ar urma să fie vicepremier şi ministru al Culturii, iar la Mediu ar urma să revină Attila Korodi.

Conducerea UDMR urmează să se întâlnească la ora 15.30 cu premierul Victor Ponta.

Premierul vrea să anunţe componenţa noului Cabinet la ora 16.30.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ