Şefii Poliţiei Timiş şi primarul din Recaş rămân în arest preventiv. VEZI cine a fost eliberat

| 23 ian, 21:50

Șefii Poliției Județene Timiș, cel al Poliției Rutiere din județ și primarul din Recaș rămân în arest preventiv, iar șefii Poliției din Recaș vor fi cercetați sub control judiciar, în dosarul în care inițial au fost cu toții arestați pentru fapte de corupție. Decizia luată vineri de magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara este una definitivă.

Curtea de Apel Timișoara a judecat, vineri, contestația formulată de cele șase persoane arestate pentru fapte de corupție în dosarul vizând Poliția Județeană Timiș la decizia Tribunalului de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Astfel, după aproximativ șase ore de deliberări, judecătorii de la Curtea de Apel Timișoara au decis ca șeful Poliției Recaș, Marian Temu, și șeful Poliției Locale Recaș, Doru Berzescu, să fie de acum înainte cercetați sub control judiciar. Aceștia au mai multe interdicții, de exemplu ei nu au voie să se întâlnească cu alți martori sau inculpați din dosar.

În ceea ce îi privește pe șeful IPJ Timiș, Sorin Muntean, pe adjunctul acestuia Florin Bolbos, pe șeful Poliției Rutiere Timiș, Marcel Crăciunescu, și pe primarul orașului Recaș, Teodor Pavel, Curtea de Apel Timișoara a menținut decizia inițială a Tribunalului Timiș, astfel că ei rămân în arest preventiv.

Decizia Curții de Apel Timișoara este una definitivă și nu mai poate fi contestată la o altă instanță.

 

Citeşte şi: Motivarea DEVASTATOARE a instanței în cazul șefilor Poliției din Timiș: Corupţia a depăşit orice limită a acceptabilului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ