Ambasada SUA lansează un concurs de afișe: "CORUPŢIA ÎŢI UCIDE VIITORUL!"

| 02 feb, 16:34

Ambasada SUA îi invită pe cei care au un mesaj anticorupţie să îl exprime printr-un afiş şi să participe la concursul cu tema: "Corupţia îţi ucide viitorul!"

Potrivit unui sondaj realizat de ONU în 2014, 72% dintre participanţii din întreaga lume, persoane cu vârsta de până în 34 de ani, cred că oportunităţile generaţiei din care fac parte sunt limitate de corupţie.

Termen limită pentru înscriere: Lucrările pot fi înscrise în concurs până în 28 februarie 2015, la ora 23:59, se arată în comunicatul Ambasadei SUA.

Premii: Trei tablete Google Nexus 9 pentru cele mai bune 3 afişe şi 20 de carduri de memorie Kington de 32  GB, clasa 10. Lucrările selectate vor fi incluse într-o expoziţie şi vor fi prezentate pe pagina de internet şi pe reţelele sociale ale Ambasadei SUA.

Condiţii de participare: Concursul se adresează cetăţenilor români care locuiesc în România.

Criteriile de evaluare: Eficienţa transmiterii mesajului "Corupţia îţi ucide viitorul!", originalitate/creativitate, calitate vizuală.

Mai multe detalii despre concurs puteți afla aici

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ