Judecătorul CCR Toni Greblă, audiat din nou la DNA

| 29 ian, 10:21

Toni Greblă, judecătorul CCR care este urmărit penal pentru corupţie, este audiat din nou la DNA. E a venit însoţit de avocat pentru a da o declaraţie în faţa procurorilor, care îl acuză de constituire de grup infracţional organizat şi trafic de influenţă.

"Săptămâna trecută am stabilit cu procurorii că voi reveni la declaraţii", a spus judecătorul la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Citeşte şi: Macovei, critică dură la adresa lui Toni Greblă: „E o rușine”

În urmă cu exact o săptămână, Toni Greblă a fost audiat la DNA şi pus sub urmărire penală, o premieră în istoria României în privinţa unui judecător al Curţii Constituţionale.

Citeşte şi: Ce spune soţia lui Toni Greblă despre rochiile primite ca mită de soţul său

Toni Greblă este suspectat de trafic de influenţă, în formă continuată, două infracţiuni de efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia în scopul obţinerii pentru sine şi pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, constituirea unui grup infracţional organizat (în forma constituirii şi în vederea pregătirii infracţiunii de folosire, la autoritatea vamală, a documentelor vamale de transport sau comerciale falsificate).

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Obiectivul meu este să scap România de CORUPŢIA generalizată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ