Şeful Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa a fost reţinut în dosarul baronului Constantinescu

| 19 mar, 2014

Şeful Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Adrian Gâmbuţeanu, a fost reţinut, miercuri seară, de procurorii anticorupţie, în dosarul în care aceeaşi măsură preventivă a fost dispusă în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

Reţinerea lui Gâmbuţeanu a fost dispusă după ce acesta a fost ridicat de anchetatori în Constanţa şi adus în Bucureşti, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost audiat. La fel s-a întâmplat, miercuri, cu preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, care va fi prezentat, joi, Tribunalului Capitalei, cu propunerea de arestare preventivă.

Tot în faţa instanţei va ajunge joi, cu aceeaşi propunere, Adrian Gâmbuţeanu.

Înainte să fie urcat în duba care l-a dus în arest, Constantinescu a declarat: "Am fost reţinut în urma unor acuzaţii ale unui escroc - Turbatu Marian, care a înşelat Consiliul Judeţean Constanţa şi mi-a făcut plângere".

Preşedintele CJ Constanţa a fost ridicat, miercuri, de procurorii anticorupţie, în urma percheziţiilor făcute la locuinţa sa şi la sediile Consiliului Judeţean şi Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ