Senator PNL: Renunț la ortodoxism dacă va câștiga Ponta

| 13 noi, 2014

Senatorul PNL Vâlcea Dan Niţu a declarat că, în cazul în care Victor Ponta va câştiga cel de al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, el şi întreaga sa familie vor renunţa la ortodoxism.

"Din cauza modului execrabil în care Biserica s-a implicat în campania electorală a PSD, declar următoarele: dacă Victor Ponta va ieşi preşedinte, eu şi întreaga mea familie voi renunţa la ortodoxism. Aşa ceva nu se poate, religia este religie, deasupra politicii, Dumnezeu nu are legătură cu PSD cum nu are legătură nici cu ACL, nu înseamnă că dacă suntem ortodocşi trebuie să fim obligaţi de preoţi şi îndrumaţi să votăm omul PSD-ului", a afirmat Niţu, citat de Agerpres.

Totuşi, parlamentarul vâlcean se declară încrezător că alegerile vor fi câştigate în cele din urmă de candidatul ACL, Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 noi, 2014
radu
salamalecu

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ