Sepi (SANITAS): Am cerut ministrului Sănătății să ne sprijine în vederea creșterii salariilor în Asistența Socială

| 21 aug, 12:55

Federația Sanitas solicită sprijinul ministrului Sănătății, Nicolae Bănicioiu, pentru creșterea salariilor personalului din Asistență Socială.

Marius Sepi, prim-vicepreședintele Federației Sanitas, a declarat că reprezentanții Federației au avut, vineri, o întâlnire cu ministrul Bănicioiu, în cadrul căreia acesta a confirmat o creștere de venituri în cuantum de 25%, pentru întreg personalul din sistemul sanitar, de la 1 octombrie.

'Astăzi (vineri, n.r.), domnul ministru Nicolae Bănicioiu s-a întâlnit cu membrii Consiliului Național al Federației Sanitas, întâlnire în cadrul căreia a confirmat creșterea de venituri pentru întreg personalul din sistemul sanitar, de la 1 octombrie, în cuantum de 25 la sută. De asemenea, domnul Bănicioiu ne-a mulțumit pentru echilibrul de care noi, Federația Sanitas, am dat dovadă pe parcursul unui întreg an de negocieri. La rândul nostru, i-am mulțumit domnului ministru că a demonstrat că dorește să se implice în rezolvarea problemelor cu care se confruntă sistemul sanitar din România. În acest sens, i-am solicitat să ne sprijine în continuare în demersurile pe care le facem în vederea creșterii salariilor colegilor din Asistență Socială', a afirmat Marius Sepi.

Salariile personalului sanitar vor fi majorate cu 25% de la 1 octombrie, a anunțat marți, la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta.

"Putem de la 1 octombrie anul acesta (...) să aplicăm o creștere de 25% la salariul actual pentru tot personalul din sistemul sanitar. Asta înseamnă, dacă datele ministerului și ale Casei sunt corecte, 181.000 de persoane în rețeaua Ministerului Sănătății și a autorităților publice locale și 12.380 de persoane în ministerele și instituțiile care au propria rețea, Interne, Apărare, SRI și celelalte", a declarat premierul Victor Ponta, într-o conferință de presă alături de ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 aug, 13:19
Daniel
Oferta
Castiguri online reale si rapide! Acum avem cea mai mare nevoie de colaboratori foarte seriosi! Vrei sa castigi bani rapid? Vrei un viitor mai bun? E timpul sa schimbi ceva! Te asteptam cu drag in echipa noastra! Te vom instrui gratuit si vei incepe sa castigi bani, chiar si in timpul liber! Cauta-ne acum la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ