SFÂNTA PARASCHEVA: Dacă spui această RUGĂCIUNE astăzi, vei avea parte de NOROC şi LINIŞTE în viaţă

| 14 oct, 11:45

Pe 14 octombrie românii o prăznuiesc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva, cunoscută drept ocrotitoarea Moldovei. An de an, la Iași credincioșii merg la racla cu moaștele Sfintei ca să se roage pentru o viață mai bună, sănătate și noroc.

O rugăciune pentru Sfânta Cuvioasă Parascheva, spusă de enoriași în ziua prăznuirii acesteia, se spune că ne ajută în viață.

”Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis și s-a făcut toată făptura, nu întoarce fața Ta de la noi păcătoșii, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică și înfri­co­șă­toare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre, ce în toată ziua, nenumărate, cu ne­so­co­tință le săvârșim. Noi suntem păcătoși, ne­treb­nici și plini de răutate; iar Tu ești izvorul vieții și al milostivirii. Nu ne lăsa, Doamne! Nu trece rugăciunea noastră, a păcătoșilor, nici ne răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci pentru că nu suntem vrednici a câștiga mi­los­tivirea prin sârguința cea de toate zilele, dă­ruiește-ne-o Tu ca un îndurat mult-Milostiv.

Doamne, pentru rugăciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, dăruiește-ne nouă sănătate și viață ferită de toată răutatea și ne întărește cu Duhul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor, cu bucurie să slăvim prea­sfânt numele Tău în veci. Amin.”

Acestea sunt cuvintele pe care trebuie să le rostești cu sinceritate și smerenie în fața icoanei Sfintei Parascheva.

CITEŞTE ŞI Sfânta Parascheva: Ce NU e bine să faci pe 14 octombrie dacă vrei să îţi meargă bine

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ