Şi-a aruncat ultima mie de dolari în mulţime pentru a promova "spiritul sărbătorilor"

| 04 dec, 2013

Un bărbat din Minnesota a aruncat de pe o scară rulantă din incinta unui mall american 1.000 de bancnote de 1 dolar, asupra mulţimii care era adunată pentru a urmări un trio care cânta melodia "Let it snow".

 

 

Gestul lui Serge Vorobyov a fost premeditat, el imprimând pe fiecare bancnotă adresa URL a paginii sale de Youtube înainte de a arunca banii în mulţime.

Într-un video postat ulterior pe canalul său de Youtube, Vorobyov a arătat că aceştia erau ultimii săi bani, aflându-se într-un divorţ "urât", care l-a forţat să-şi închidă afacerea de remorcare de maşini.

El a spus că a făcut acest gest pentru a promova "spiritul sărbătorilor", dar şi în speranţa că vizionarea "cascadoriei" sale pe Youtube să îi aducă venituri din publicitate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 dec, 2013
Baile Olanesti
Cazare Olanesti
Pentru o vacanta placuta sau pentru Oferte Revelion va recomand Statiunea Baile Olanesti! Aici veti putea gasi cazare in vile particulare, pensiuni si hoteluri de 2 pana la 4 stele, restaurante si terase, locuri de vizitat , piscine acoperite sau in aer liber! Preturile sunt mai mici decat pe Valea Prahovei si sigur sa veti simti mai bine!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ