SIMONA HALEP, apariţie de senzaţie în Singapore FOTO

| 23 oct, 20:15

Simona Halep a fost in centrul atentiei la ceremonia in care s-a stabilit componenta grupelor de la Turneul Campioanelor din Singapore.

Sportiva noastra, cunoscuta pentru timiditatea sa, a avut o atitudine diferita si a fost cea mai zambitoare jucatoare prezenta la ceremonie.

Simona a glumit cu Petra Kvitova, cea mai buna prietena a sa din circuit, si cu Agnieszka Radwanska, cea pe care o va intalni in faza grupelor.

Ajunsa in sala, Simona a fost cea mai aplaudata jucatoare de catre spectatorii si jurnalistii prezenti. Doar italianca Flavia Pennetta i-a putut face concurenta la acest capitol.

Simona Halep a fost plasata in grupa rosie a Turneului Campioanelor, alaturide Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska si Flavia Pennetta.

In cealalta grupa se afla Garbine Muguruza, Petra Kvitova, Angelique Kerber si Lucie Safarova.

Programul meciurilor nu a fost inca stabilit. In prima faza se vor stabili meciurile din prima runda, pentru ca apoi, in functie de rezultate, sa se decida si urmatoarele. Castigatoarele din prima etapa se vor duela intre ele in etapa a doua.

Turneul Campioanelor din Singapore va incepe duminica in direct pe Ziare.com.





loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ