Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Roma

| 12 mai, 20:30

Simona Halep a reactionat dupa ce a obtinut prima victorie la editia 2015 a turneului de la Roma.Desi a fost vorba despre un joc de dublu, sportiva noastra se declara multumita de rezultat, mai ales ca, spune ea, are nevoie de cat mai multe meciuri.

"Pot sa spun ca este alt joc la dublu, dar azi m-am descurcat destul de bine. Am incercat sa fiu relaxata si sa lovesc mingea, am facut ceea ce am discutat cu ea (cu Francesca Schiavone - n.red.) inainte si ne-a iesit bine. Ma bucur mult ca am castigat si eu la dublu.

M-am antrenat zilnic si am muncit din greu, am vrut sa ma relaxez intai pentru ca apoi sa ma gandesc la ce am de facut pe teren.

Trebuie sa iau meci cu meci, sa castig primele partide si abia apoi sa vad daca pot juca finala. Este foarte greu si fiecare jucatoare evolueaza foarte bine la acest nivel. Incerc doar sa ma concentrez pe ce am de facut pe teren, sa incerc sa lupt pana la final si sa castig meciuri", a spus Simona Halep pentru Dolce Sport.

Simona Halep a obtinut o victorie in prima partida disputata in cadrul turneului de la Roma, intrecere dotata cu premii in valoare totala de 2,1 milioane de dolari.

Romanca si italianca Francesca Schiavone s-au calificat in turul doi al probei feminine de dublu, dupa ce le-au invins in runda inaugurala pe Darija Jurak (Croatia) si Arantxa Parra Santonja (Spania), scor 6-2, 6-2.

Pentru Simona urmeaza debutul si in proba de simplu, miercuri, cand o va intalni pe Alison Riske, din Statele Unite.

 

Citeşte şi: Simona Halep, filmată în ipostaze inedite alături de Serena Williams şi Maria Şarapova

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ