Smartphone-ul care bate iPhone 6 și Samsung Galaxy VIDEO

| 27 sep, 2014

Cel mai subtire smartphone din lume a fost lansat acum si in Statele Unite, dar el nu este nici iPhone 6 si nici Samsung Galaxy Alpha. Telefonul care a intrat in Cartea Recordurilor este modelul Blu Vivo IV si are grosimea de doar 5,5 milimetri.

Printre cele mai subtiri smartphone-uri de pe piata sunt si iPhone 6, cu grosimea de 6,9 milimetri si Samsung Galaxy Alpha, cu 6,7 milimetri, potrivit NBC News.

Noul smartphone Blu Vivo IV are un ecran Super AMOLED de 5 inchi, cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si un procesor octa-core de 1,7 GHz.

Vivo IV are 2 GB RAM si ecranul dispune de Corning Gorilla Glass 3. Smartphone-ul are o camera foto performanta de 13 MP si o camera secundara pentru "selfie"-uri de 5 MP, conform Pocket Lint.

Are o memorie de 16 GB si o baterie de 2.300 mAh. Blu Vivo IV ofera controlul prin gesturi si tehnologia Dolby Digital DTS.

Telefonul ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean si are un pret foarte competitiv, de doar 299 de dolari. El ar putea constitui o alternativa pentru utilizatorii cu bugete mai reduse, care nu isi permit sa achizitioneze ultimele smartohone-uri din gama high-end de laApple sau Samsung, care trec de 600 de dolari.

 

 

Tag-uri: Apple, iPhone6, smartphone
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ