Soacra lui Vlad Moisescu a părăsit sediul DNA Ploiești

| 24 iun, 14:24

Flavia Ciocodei, soacra fostului trezorier al PNL Vlad Moisescu, a părăsit miercuri sediul DNA Ploiești după circa patru ore.

Nici de această dată ea nu a comentat aspectele privind contractul găsit de procurori prin care și-ar fi împrumutat fiica cu suma de 670 milioane de euro.

La sediul DNA Ploiești a sosit în urmă cu câteva momente și primarul sectorului 1 Andrei Chiliman, urmărit penal în aceeași cauză cu Moisescu.

Citeşte şi: Vlad Moisescu, despre împrumutul fabulos de la soacră: "N-am ascuns nimic". Cine este Flavia Ciocodei

Vlad Moisescu este cercetat alături de primarul sectorului 1 Andrei Chiliman într-o cauză conexată la dosarul Herțanu, a sosit miercuri dimineață la sediul DNA Ploiești.

Surse judiciare au anunțat că în urmă cu câteva zile procurorii DNA au găsit la percheziția domiciliară făcută la Vlad Moisescu un contract de împrumut încheiat între soacra sa și soția lui prin care cea dintâi își împrumuta fiica cu suma de 670 milioane de euro.

Aceleași surse au precizat că respectivul contract este considerat fictiv, soacra lui Moisescu urmând să fie audiată de procurori.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ