SOCI 2014. Cele mai tari aplicaţii pentru JO de Iarnă 2014

| 08 feb, 2014

SOCI 2014. S-a dat startul Jocurilor Olimpice de Iarnă 2014. Ceremonia de Deschidere a celei de-a XXII-a ediţii a Jocurilor Olimpice de iarnă a avut loc vineri, pe Stadionul Fişt din Soci. Aproximativ 3 miliarde de telespectatori au urmărit deschiderea JO 2014, iar mulți continuă să stea în fața televizoarelor pentru competițiile ce se desfășoară la Soci până pe 23 februarie.

Dacă vrei să te bucuri și tu de SOCI 2014, îți prezentăm cele mai tari aplicații pentru telefoanele mobile și tablete destinate JO de Iarnă.

SOCI 2014. În era telefoniei mobile și a tabletelor, nu este posibil să aibă loc o competiție sportivă internațională fără o serie de aplicații dedicate evenimentului. Dacă și tu stai cu ochii pe SOCI 2014, sigur vei găsi interesante următoarele aplicații și servicii online.

@OHT

@OHT, sau OneHourTranslation este un serviciu pe Twitter care traduce orice semn sau slogan dintr-o limbă străină, în timp real. Pe perioada JO 2014, dacă vezi în competiții o frază pe care nu o înțelegi, poți apela la @OHT pentru a o traduce. Serviciul efectuează traduceri în peste 70 de limbi, în mai puțin de o oră.

Tripomatic

Tripomatic este o aplicație pentru iPhone care îți arată locația tuturor evenimentelor sportive de la Soci, precum și locațiile atracțiilor turistice din zonă. Aplicația este utilă atât celor care călătoresc la Soci cu ocazia Jocurilor Olimpice de Iarnă, cât și curioșilor care urmăresc competițiile la televizor.

Citește continuarea pe RTV.NET.

 

 

 

 

 

Tag-uri: aplicatii, Soci 2014
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ