SOCI 2014. "Un lup pe coridorul meu?" Înregistrarea VIDEO a unei sportive din Satul olimpic

| 20 feb, 2014

SOCI 2014. Sportiva americană Kate Hansen, specialistă în proba de sanie, a avut o întâlnire surprinzătoare şi înfricoşătoare în acelaşi timp, cu un lup în Satul olimpic de la Soci, conform unei înregistrări video postate de ea pe o reţea de socializare.

Pe Twitter, Hansen a publicat mesajul "Un lup pe coridorul meu?" şi o înregistrare video de 18 secunde făcută de sportivă din spatele uşii camerei sale. În înregistrare se poate vedea un animal ce părea a fi un lup care se plimba liniştit pe culoar.

De la sosirea lor la Soci, sportivii şi jurnaliştii s-a plâns pe reţelele de socializare de problemele întâlnite în spaţiile de cazare din staţiunea rusă ce găzduieşte Jocurile Olimpice de iarnă. Totuşi, nimeni nu a avut parte de o asemenea întâlnire. Mai mulţi sportivi au adoptat câţiva dintre câinii fără stăpân care puteau fi întâlniţi prin bazele olimpice de la Soci.

Hansen a ocupat locul zece în proba feminină de sanie din cadrul JO.

â

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ