Social-democrații pregătesc sancțiuni în cadrul Comitetului Executiv: Cătălin Ivan, pe cale de a fi exclus

| 14 dec, 2014

Social-democraţii s-au reunit în cadrul Comitetul Executiv al partidului, şedinţă în care, se vor da și sancțiuni.

După excluderile lui Vanghelie, Şova şi Geonă, acum ar putea fi dat afară şi Cătălin Ivan.

Acesta a fost criticat dur de liderii partidului, ca urmare a afirmațiilor la adresa colegelor sale de partid, Gabriela Firea și Viorica Dăncilă. Liviu Dragnea l-a catalogat drept un puşti obraznic. 

Atacul dur al lui Liviu Dragnea la adresa lui Cătălin Ivan vine după ce acesta a vorbit fără acordul partidului despre cea care i-a luat locul în Parlamentul European, Viorica Dăncilă. Ivan a spus că Dăncilă nu-şi dorea funcţia de şef al delegaţiei PSD în Parlamentul European însă apropierea de Dragnea a pus-o în situaţia de a nu refuza

Nu este singurul scandal în care este implicat Cătălin Ivan. Într-o emisiune televizată acestă s-a certat cu Gabriela Firea. Acum, Rovana Plumb cere sancţionarea acestuia.

Liviu Dragnea nu-i uită nici pe cei certaţi cu legea din partid. În şedinţa Comitetului Executiv al social-democraţilor vor fi luate decizii cu privire la liderii din teritoriu care au probleme cu Justiţia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ