Mihai Sturzu, atac fără precedent la adresa PSD: M-au transformat în pui de comunist

| 15 dec, 2014

Invitat la o dezbatere organizată de Friedrich-Ebert-Stiftung România , Președintele TSD a lansat un atac fără precedent la adresa colegiilor și a PSD-ului care l-a transformat într-un" pui de comunist". Mihai Sturzu s-a apărat de reproșurile colegilor din țară, care îl consideră responsabil pentru campania dezastroasă a tineretului social - democrat, printr-o declarație șocantă : " Îmi este rușine de colegii mei!", potrivit unor participanți.

Mihai Sturzu a fost pentru prima data față în față cu tineretul social - democrat după alegerile prezidențiale. Până în acest moment, se pare că nu și-a găsit timp să organizeze o ședință TSD (sursele susțin că evită), cel mai probabil din cauza faptului că nu are curaj întâlnească cu tinerii partidului.

În contexul în care un student a cerut traininguri mai serioase pentru pesediști, nu doar petreceri politice, Mihai Sturzu a dat vina pe membrii TSD pentru aceste socializări și i-a acuzat de incompetență. Președintele TSD a declarat că îi este rușine de colegii lui și de comportamentul lor în cadrul școlilor politice.

Dezbaterea s-a transformat rapid într-un schimb de replici acide între membrii TSD. În plus, Mihai Sturzu a dat vina și pe PSD care l-a obligat să renunțe la teniși și blugi și l-a transformat într-un " pui de comunist", potrivit ştiripesurse.ro.

Președintele TSD a încercat să își convingă colegii că " totul va fi bine" printr-un discurs lung și plictisitor despre revoluția industrială și cea a internetului, iar apoi a plecat în grabă, deși colegii lui i-au mai adresat întrebări care au rămas fără niciun răspuns.

Citeşte şi: Miron Mitrea DEMISIONEAZĂ din Parlament și din PSD: Am decis să mă retrag din politică

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 dec, 2014
George
La genunchiul broaştei
Sturzule sau Cocorule sau ce eşti, vezi că eşti penibil, la genunchiul broaştei, că dacă nu era ponta, erai la 1%! Acum te-ai fript şi mai tare şi... "ţi-e ruşine"! N-ai ştiut în ce te-ai băgat?!

TSD -- cel mai penibil cuib de fripturişti, pepinieră de plăntuţe lacome de putere, jefuitorii de mâine ai României ! Nu apucaţi la ciolan până-n 40 de ani, că hienele bătrâne vă folosesc de momeală pentru alţi prostănaci cu 8 clase până-n 10 clase. Că ştiu că nu din vibraţie şi milă pentru cei nevoiaşi vă înscrieţi în păpuşa asta care este Tineretul Social Democrat - ruşinea "şoimilor patriei" fără cravată roşie dar cu carte de identitate.

Puţin respect pentru mamele şi taţii voştri care vă aşteaptă să-i ajutaţi mai mult decât cu Slujbe Divine pe la adunări de Tineret Social sau cu "voluntariat" de împărţit fluturaşi în campanie cu portretul Sf. Negroponte... Ştiu mamele voastre unde v-aţi înscris???
15 dec, 2014
George
Stânga politică
.
Sturzule, ai spus că ai venit în TSD fiindcă "te interesează să ştii ce înseamnă STÂNGA politică"... Daţi-vă întâlnire cu Kim-Ir-Sec în Coreea de Nord şi apoi puteţi să vă uitaţi cu jind peste gard, în sud, la Kim-Ir-Plin!

Lasă experienţele şi pune mâna PE CARTE şi vezi ce uşor au degenerat aproape toate ideile, în ce fundături au dus Europa, America Latină şi Asia, de la bolşevicii ruşi, leninism, stalinism, guevarism, chavism, la "Brigăzile Roşii", Viet-Kong, Revoluţia Culturală şi khmerii roşii... Cu seminţele lor spurcate, cu războaie civile, foamete, destructurare, griparea economiei, crime şi inginerie socială, de s-au mâncat activiştii între ei şi apoi, eventual, au băgat 10% din populaţie în lagăre sau sub pământ!

Aaa, "stânga" modernă, europeană?! Aici avem discurs de STÂNGĂ dar guvernare "de DREAPTA". Altfel doar risipeşti ce a strâns DREAPTA care, de nevoie, vine iarăşi la cârmă. Iarăşi duplicitari ! Între timp, ca haiducii, vreţi să luaţi de la unii şi să daţi la alţii, după ce v-aţi reţinut "tainul".

Bani văd că aţi avut să vă luaţi UNIFORME şi BLUZE ROŞII cu juvăţ de gât şi să staţi în poză în rânduri dese, tineri scoşi ca din ştanţă, cu individualitatea pierdută în "unitatea de monolit" a organizaţiei! Sunteţi în plin Orwell !...
15 dec, 2014
ovi
Imaculatule,te-am vazut la tv cum te manifestai si chiar o faceai cu patos comunist...Sperai sa ajungi in fruntea PSD ului ,dar nu ai avut sanse si acum te-ai dat la fund...
15 dec, 2014
nidacov
mai nea Sturzule...daca nu-ti place PSD du-te bre si deschide-ti o gogoserie !!! vad ca-ti place sa te asculti la televiziuni, vorbesti dar nu spui nimic, esti indignat dar nu prea te simti vinovat, esti supus si fricos, esti tanar dar ...deja comunist

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ