18 deputați PSD fac un apel la Victor Ponta pentru un Guvern cu „oameni tineri și profesioniști”

| 14 dec, 2014

Mai mulți deputați PSD au făcut, duminică, un apel la președintele PSD, premierul Victor Ponta, în care îi solicită ca din viitorul Guvern să facă parte "oameni tineri, integri și profesioniști", deoarece astfel de oameni în Executiv vor ajuta la revitalizarea si credibilizarea PSD.

18 membrii PSD semnează apelul, transmițând că "a venit momentul unei reforme profunde în partidul nostru. Vă chemăm să susținem împreună formarea unui nou guvern, condus de Victor Ponta, care să aibă în componența lui oameni din generația tânără, integri și profesioniști", se precizează în document, potrivit Mediafax.

"Acum, a venit momentul să arătam că am înțeles mesajul transmis de alegători pe 16 noiembrie. A venit momentul să arătăm că suntem în stare, ca partid, să schimbăm felul în care acționăm în actul de guvernare. Că putem să construim un nou Guvern, mai competent, mai onest și mai transparent. Un Guvern cu oameni asupra cărora să nu planeze niciun fel de suspiciuni de corupție. Oameni care să nu fi avut nicio legătură cu regimul comunist. Oameni care și-au demonstrat în repetate rănduri competențele profesionale", susțin deputații.

"Avem nevoie de oameni noi, cu idei noi, chiar dacă ei nu fac parte din conducerea partidului".

Citește AICI documentul

Semnatarii avertizează că dacă astfel de principii nu sunt respectate atunci PSD este în pericol să se izoleze în societate.

"Facem un apel către toți membrii PSD care cred, la fel ca noi, că a venit momentul unei reforme profunde în partidul nostru. Vă chemăm să susținem împreună formarea unui nou guvern, condus de Victor Ponta, care să aibă în componența lui oameni din generația tânără, integri și profesioniști", își încheie demersul cei 18 deputați.

Semantarii manifestului sunt:

Deputat Podașcă Gabriela

Deputat Dobre Mircea

Deputat Iordache Florin

Deputat Ciolacu Marcel

Deputat Tîlvăr Angel

Deputat Sturzu Mihai

Deputat Căprar Dorel

Deputat Intotero Natalia

Deputat Bucura-Oprescu Simona

Deputat Vulpescu Ioan

Deputat Rădulescu Constantin

Deputat Suciu Daniel

Deputat Weber Mihai

Deputat Măduta Flavius

Deputat Tiuch Cătălin

Deputat Necula Cosmin

Deputat Săvoiu Ionuț

Deputat Buicu Florin

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ