Ponta, la CEX al PSD: Voi prezenta la final structura noului guvern, dacă există sprijinul CEX şi al coaliţiei

| 14 dec, 2014

Premierul Victor Ponta, preşedinte al PSD, a anunţat duminică, în deschiderea reuniunii Comitetului Executiv Naţional (CEX), că la finalul reuniunii va prezenta structura noului cabinet, dacă va exista sprijinul CEX al PSD şi al partenerilor de coaliţie.

'Voi prezenta structura guvernului, obiectivele principale. În acelaşi timp, ştiu că sunt şedinţele statutare ale colegilor de la UNPR, PC şi Partidul Liberal Reformator şi, în final, dacă există sprijinul Comitetului Executiv Naţional, al grupurilor parlamentare şi sprijinul celorlalţi colegi de coaliţie, la final, o să vă prezint structura guvernului şi calendarul pentru mâine privind acţiunile în Parlament. (...) După ce avem discuţia în Comitetul Executiv Naţional şi în cadrul grupurilor parlamentare, vom prezenta, în faţa Parlamentului României, formula restructurată de guvern, o formulă cu care vom duce mai departe programul de guvernare din 2012, programul USL, însă cu nişte priorităţi şi nişte acţiuni foarte concrete, pe care trebuie să le punem în aplicare în 2015 - 2016', a precizat, duminică, premierul.

Citeşte şi: Lista definitivă a Guvernului Ponta IV

Victor Ponta s-a arătat convins că, în următorii doi ani, actul de guvernare va continua 'chiar mai bine decât a fost până acum'.

'Cred că avem şi legitimitatea, şi sprijinul parlamentar, şi avem şi cunoştinţele necesare pentru ca, în 2015 şi 2016, să continuăm actul de guvernare, chiar mai bine decât a fost până acum, deşi şi până acum au fost lucruri importante pe care le-am făcut. Există însă, în 2015 şi 2016, fără a mai avea presiunea anului electoral, aşa cum a fost anul acesta, oportunitatea de a lua măsuri importante din punct de vedere al actului de guvernare. De asemenea, cred că, dacă guvernăm şi cred că vom guverna foarte bine, dacă anul viitor, în primăvară, la Congresul PSD, vom lua toate măsurile care sunt aşteptate de la noi, de reformă politică internă - şi trebuie să susţinem, şi în Parlament, reforma Constituţiei, reforma sistemului electoral, reforma finanţării partidelor politice, reforma administrativ-teritorială - sunt absolut convins că, în 2016, atât la alegerile locale, cât şi la cele parlamentare, putem din nou să fim pe primul loc şi putem să avem rezultatele pe care le aşteptăm, având grijă de cei 5.3 milioane de români care ne-au votat şi înţelegând supărarea şi reproşurile pe care ceilalţi, care nu ne-au votat, ni le-au făcut în mod direct sau indirect, în cadrul alegerilor din acest an', a mai spus preşedintele PSD, Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
14 dec, 2014
ana
Cautam operatori calculator pentru publicitate anunturi ,viitoare proprie afacere,persoane serioase, care sa aiba vointa si rabdare Nu este necesara experienta instruire gratuita oferita sub forma de 12 lectii zilnice prin email,program part time sau full time de acasa dupa preferinta,cistig nelimitat!Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice si ofera incheierea unui contract legal care sa va ofere siguranta dorita! INFO la [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ