Ce spune Ponta despre implicarea lui Dragnea în dosarul Alina Bica

| 15 dec, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, că nu are informaţii oficiale cu privire la implicarea preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, în dosarul Bica, însă, a precizat că, dacă se va începe urmărirea penală împotriva acestuia, Dragnea se va retrage din Guvern.

'Nu am niciun fel de informaţie oficială. (...) Aşa cum am spus referitor la mine, (...) dacă DNA va cere începerea urmăririi penale faţă de mine în dosarul cu votul din diaspora, evident că mă voi retrage din funcţia de prim-ministru. Pentru orice membru al actualului Guvern pentru care DNA-ul sau Parchetul cere începerea urmăririi penale pentru ceva, cu siguranţă se va retrage din Guvern. Nu înseamnă că e vinovat, înseamnă însă că nu poate să fie şi ministru, şi anchetat penal. Dacă va fi cazul, asta se va întâmpla', a spus Ponta, la România TV.

Alina Bica este cercetată de procurorii DNA într-un nou dosar, disjuns din cel în care fosta şefă a DIICOT este arestată preventiv, au declarat surse judiciare. Sursele au precizat că Alina Bica este suspectată că ar fi luat ca mită 3,5 milioane de euro prin intermediari de la omul de afaceri Ioan Niculae, pentru a tergiversa dosarul în care acesta este cercetat. Aceleaşi surse au afirmat că în dosar apar nume importante, printre care Liviu Dragnea şi Ovidiu Tender.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că este o 'enormitate' să fie acuzat de intermedierea unei mite, subliniind că nu şi-a folosit influenţa politică.

Dragnea a adăugat că Alina Bica nu i-a solicitat sprijin politic şi că telefonul său nu a fost folosit de Ioan Niculae.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 dec, 2014
George
D-na Jugănaru! Nimic, nimic ?
.
Păi, atunci să treacă la treabă cu retragerea lui LIVIU DRAGNEA, urmărit penal (ceea ce s-a şi întâmplat, de fapt) dar şi cu d-na JUGĂNARU, membru al Guvernului, secretar de stat la Ministerul Mediului, care de 1 an şi jumătate e dată deja în judecată pentru probleme cu şpăgi! Afară cu penallii din Guvern!

Sau avem parte iarăşi numai de vorbe goale ?!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ