Robert Turcescu colaborează cu Serviciile Secrete în continuare?

| 15 dec, 2014

Fostul jurnalist Robert Turcescu, autodeconspirat ca un colaborator al serviciilor de informaţii, a publicat pe blogul său documentele care arată implicarea lui Liviu Dragnea în dosarul Alinei Bica, fosta şefă DIICOT. Având în vedere că documentele de acest gen nu sunt publice, jurnalistul Ion Cristoiu remarcă pe blogul personal riscul ca Turcescu să facă în continuare jocul Serviciilor.

"Desigur, sursele nu se divulgă, dar avînd în vedere cazul mai aparte pe care-l reprezintă Robert Turcescu, nici azi lămurit, ar fi fost mult mai bine dacă mai tînărul confrate ar fi oferit opiniei publice amănunte despre cum a ajuns Documentul tocmai la el. În absența acestor precizări și luînd în calcul și bizareria de a-l fi publicat duminică, zi lăsată de la Dumnezeu și DNA pentru odihnă, Robert Turcescu și-a asumat riscul de fi suspectat drept colaborator în continuare al Serviciilor, deși Momentul Autodeconspirării a cuprins și făgăduiala că, eliberat de povară prin confesiunea de tip dostoievskian, nu va mai face jocul Serviciilor. (...)

Publicarea în presă a unei Ordonanțe de disjungere a unei Cauze, aflate doar în faza in rem, Document ultrasecret al DNA, deoarece e vorba doar de un început de anchetă, rămîne un fapt neobișnuit. (...)

Cine i-a dat lui Robert Turcescu Documentul: Unul dintre cei doi procurori? Laura Codruța Kovessi? Un șef de la SRI?

Cine a avut interesul ca un Document de lucru al DNA să apară duminică pe la prînz, înaintea ședinței Consiliului Național Executivi al PSD?

Am fi aflat răspunsul dacă Robert Turcescu ar fi binevoit să ne dea mai multe amănunte despre cum a ajuns Documentul pînă la el din seiful DNA. Dacă n-o face în zilele următoare, riscă să întărească suspiciunea că a rămas mai departe ofițer al Serviciilor, chiar dacă descoperit", scrie Cristoiu pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 dec, 2014
el futadores
DA, CU GHITA SUBALTERN
HAI POSTEAZA ASTA DACA TE TINE, AGARICIUL LUI GHITA INTITULAT ILIE COSTIN LOL

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ