Ion Cristoiu: Intelectualii băsiști să scrie în această săptămână despre Epoca Băsescu

| 14 dec, 2014

Un deceniu în viața unei țări precum România, aflată într-un ritm accelerat de mutații social-politice în direcția europenizării, înseamnă în plan istoric o Epocă, este de părere jurnalistul Ion Cristoiu în editorialul de astăzi de pe blogul său.

“Că vrem sau nu, Epoca dintre 2004 și 2014 intră în Istorie cu numele de Epoca Băsescu. Din acest punct de vedere, mi se pare absurd ca în săptămâna care a rămas până la plecarea definitivă a lui Traian Băsescu de la Cotroceni, în spațiul public să nu se întâmple nimic în stare să atragă atenția că se încheie o Epocă”, notează Cristoiu.

Astfel încât ziaristul consideră necesar ca însuşi Băsescu să organizeze ceva menit a marca evenimentul: “o conferință de presă, o sindrofie, o ceremonie, alta decât cea de transmitere a prerogativelor”, dar şi mai normal i se pare ca “jurnaliștii, dar mai ales Intelectualii care mai au curajul să-și spună băsiști, să scrie în această săptămână despre Epoca Băsescu.”

Peste exact o săptămână, duminică, 21 decembrie 2014, Traian Băsescu pleacă de la Cotroceni. În perioada postdecembristă, aceasta este o premieră, un președinte plecând din funcție după un mandat de 10 ani la rând.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
14 dec, 2014
tyrex
Siktir cretinule si fonfaitule, pupinkurist jegos si gretos gata ai si sarit cu odele si osnalele la kurul lui bashinescu. Esti un vierme nenorocit rusine a jurnalismului si vechi tunator al securitatii ca si alcoolistul ala chior care 10 ani in "epoca bashinescu" a nenorocit tara si poporul. Dispari zdreanta drakului ca esti mai mizerabil decit erau lingaii comunisti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ