Elena Udrea, reacţie vehementă după acuzaţiile cu privire la dosarul Bica

| 15 dec, 2014

Numele Elenei Udrea ar apărea într-un nou dosar Alina Bica, dosar în care procurorii susțin că fosta șefă DIICOT ar fi luat mită de 3,5 milioane de euro. Robert Turcescu a publicat pe blogul personal un document DNA în care este prezentat cazul fostei șefe DIICOT. Comentând acest subiect, Elena Udrea a spus că nu are niciun fel de implicare în niciun dosar legat de retrocedările făcute de ANRP.

De precizat este că până în prezent, DNA nu a comunicat niciun punct de vedere în legătură cu informațiile venite doar pe surse, lucru subliniat și de președinta PMP.

Vizibil deranjată de faptul că Robert Turcescu a menţionat numele său în dosarul în care este achetată Alina Bica, Elena Udrea a adus câteva lămuriri importante.

"Citesc pe blogul lui Robert Turcescu un document oficial DNA! În primul rând pun întrebarea dacă este normal ca un astfel de document să fie dat pentru a apărea " pe surse", unui fost colaborator (sau actual) al Serviciilor? Încă nu știm al căror Servicii.

Pentru că îmi este amintit numele într-o înșiruire, fac următoarele comentarii:

- NU AM NICIO LEGATURĂ cu presupusa intervenție la ANRP făcută pentru a fi aprobat un dosar de restituire pentru Gh. Stelian.

- NICIODATĂ, în NICIO SITUAȚIE, nu am intervenit pentru NIMENI la conducerea ANRP, nu am vorbit cu NICIUN reprezentant al acestei instituții pe care, de altfel nici măcar nu-i cunoșteam. Așa cum am precizat deja, nu am știut că Alina Bica, cu care eram colegă în Guvern la acea dată, era reprezentanta Ministerului Justiției la ANRP.

Dar, în legătură cu anumite informații care mi-au ajuns la urechi în acea perioadă, despre posibile ilegalitati comise de Președinta Agenției, am vorbit cu colegi din conducerea partidului. Dar nu numai cu colegi!!! Toți cei cărora le-am reclamat mi-au spus că mă înșel, că nu se probează nimic...

Justiție până la capăt înseamnă și adevăr până la capăt! Tic tac...tic tac...", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Alina Bica este cercetată de procurorii DNA într-un nou dosar, disjuns din cel în care fosta şefă a DIICOT este arestată preventiv, au declarat surse judiciare. În acest dosar apar nume grele, printre care şi cel al lui Liviu Dragnea şi al Elenei Udrea.

Citeşte şi: DOCUMENT NĂUCITOR de la DNA: ELENA UDREA a primit bani din afacerea retrocedărilor

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 dec, 2014
elenav
javra de Plescoi
basista de plescoi, hoata nici cuvantul "basista" nu poate fi scris cu majuscula, hotilor de tara
15 dec, 2014
El Condor
cadana plagiatoare
Se vede ca urechile-ti aud ceasul : (Tic tac...tic tac...). In curand orologiul iti va dangani de 12 ori si in loc de TIC, TAC ... vei trai cu BIG, BANG ; BIG, BANG ... Pentru ceilalti timpul va trece cu aceeasi viteza, dar pentru tine ... cu riduri .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ