CĂTĂLIN IVAN, reacție după ce a fost numit puști obraznic

| 13 dec, 2014

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a fost sancționat verbal de către Liviu Dragnea, fiind numit puști obraznic, după ce a avut mai multe de comentat despre intenția șefilor partidelor de a reduce puterea baronilor locali.

"Este o situaţie agitată, după pierderea unor alegeri. Până nu se va face o analiză serioasă, vor mai fi astfel de situaţii. Nu ştiu cât de puşti sunt, căci, după alegerile europarlamentare, eu am negociat toate funcţiile din Parlamentul European pentru partid şi am obţinut tot ce era de obţiunut. Ca să nu mai spun că în perioada de opoziţie, când era foarte greu pentru PSD, am reuşit să gestionez foarte bine lucrurile de la Bruxelles", a spus Cătălin Ivan, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, comentând astfel declaraţiile lui Liviu Dragnea, care l-a numit "copil obraznic".

"Nu comentez spusele domnului Dragnea, dar cred că în partid nu trebuie să fim evaluați după gradul de simpatie față de anumiți oameni, ci după ceea ce face fiecare pentru partid", a adăugat Cătălin Ivan.

Întrebat dacă ia în calcul o demisie din PSD, acesta a zis: "Cum să demisionez din partid? Nici vorbă. Tensiuni vor fi întotdeauna într-un partid democratic. Este normal să existe tensiuni. Ar fi ciudat să nu existe opinii diferite în cadrul unui partid".

Citește și: Femeile din PSD au cerut să pice noi capete. Dragnea: E un puști obraznic

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 dec, 2014
tyrex
Din pacate Cataline , Dragnea are dreptate esti un pusti increzut si uneori obranic si infumurat. Cauta sa gandesti un pic inainte sa deschizi gura ca altfel o sa ai numai necazuri in viata indiferent unde te vei afla. In plus sa inveti ca prima regula in politica si in viata ca rufele murdare intotdeauna se spala in familie si nu faci declaratii publice iresponsabile numai la un impuls necontrolat nervos..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ