Reacția lui Dragnea după ce legea migrației primarilor a fost declarată NECONSTITUȚIONALĂ

| 18 dec, 2014

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea, a declarat joi că primarii care au schimbat formațiunea politică "nu au ce să pățească", referindu-se la decizia Curții Constituționale privind OUG nr. 55/2014.

Dragnea a fost întrebat de jurnaliști ce se va întâmpla cu primarii care au schimbat formațiunea politică.

"Așteptăm. În mod normal, nu au ce să pățească, pentru că nu se poate aplica retroactiv. Așteptăm motivarea Curții și în funcție de asta vom acționa", a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Curtea Constituțională a României (CCR) a decis miercuri că Legea pentru aprobarea OUG nr. 55/2014 privind migrația aleșilor locali este neconstituțională.

Potrivit deciziei CCR, Parlamentul urmează să reglementeze prin legea de respingere măsurile necesare cu privire la efectele juridice produse pe perioada de aplicare a OUG 55/2014 pentru a le pune de acord cu decizia Curții.

CCR a admis miercuri obiecția de neconstituționalitate formulată de parlamentarii PNL și PDL și a constatat că sunt neconstituționale prevederile Legii pentru aprobarea OUG nr. 55/2014 privind migrația aleșilor locali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 dec, 2014
tyrex
Siktir cu haita asta de paranoici si javre jegoase de la CCR. Pana la PSD migratia a fost permisa fara probleme acum ca PSD-ul a vrut s-o reglementeze oficial gata nu mai e buna. Adica cea a fost bun pentru kriminalii aia portocalii nu mai e bun acum ca nu mai sunt ei la putere. Cat jogdism si cata mizerie poate sa zaca in acesti indivizi corupti si tradatori. A fost bine cat le-a convenit lor acum gata nu mai e bine ca pierd ei oamenii. Iar cocina aia care se numsete CCR cu alcolistul si chiorul ala in frunte de Zagrean ar trebui desfiintata si bagati toti la racoare . Cei mai mari hoti si tradatori aici ai gasesti alaturi de tagma de banditi de la Cotroceni.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ