Ce calificare trebuie să ai pentru cele peste 1.200 de locuri de muncă anunţate de AMOFM

| 30 ian, 2014

Şomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 1.217 posturi anunţate, joi, de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM), cele mai multe (54,14%) fiind pentru muncitorii calificaţi şi pentru persoanele cu studii medii (23,58%).

Oferta pentru persoanele cu studii superioare şi muncitorii necalificaţi este cea mai redusă: 15,61% şi, respectiv, 6,65% din total, transmite Agerpres.

Potrivit datelor centralizate, joi, de AMOFM Bucureşti, dintre cele 659 de locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe sunt de lucrător comercial (176), casier (134), cizmar - confecţioner încălţăminte de comandă (60), şofer de autoturisme şi camionete (55) şi operator confecţioner industrial îmbrăcăminte (39).

Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 260 de locuri vacante, iar cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru agent de asigurare (100), agent servicii client (42), agent comercial (42), agent vânzări standarde şi produse conexe (27), analist resurse umane (16) şi agent de vânzări (9).

Un număr de 190 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, printre care se află 19 posturi pentru şef departament mărfuri alimentare/nealimentare, 19 pentru analist, 15 pentru manager proiect informatic şi 13 pentru programator.

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 81 de posturi libere, printre care 38 de manipulant de mărfuri, 20 de paznic şi şapte de menajeră. Angajatorii mai caută patru călcătorese lenjerie şi trei muncitori necalificaţi la demolarea clădirilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ