Sondaj Sociopol: Becali, peste Antonescu în ceea ce priveşte încrederea populaţiei

| 18 oct, 2013

Cel mai recent sondaj Sociopol relevă faptul că Gigi Becali a ajuns peste Crin Antonescu şi Traian Băsescu ca nivel de încredere. În plus, sondajul certifică dispariţia PPDD de pe scena politică, partidul lui Dan Diaconescu fiind cotat cu doar 2% intenţie de vot.

 

Populaţia României are cea mai mare încredere în Victor Ponta. Acesta se bucură de încrederea a 42% dintre români. Urmează Sorin Oprescu cu 40% şi Călin Popescu Tăriceanu cu 37%.

Pe locul 4 în clasamentul încrederii românilor se află Gigi Becali cu 42%. Acesta este urmat de Crin Antonescu cu 32% şi Traian Băsescu cu 25%.

De asemenea, sondajul prezintă şi intenţia de vot pentru Parlament, dacă duminica viitoare ar fi alegeri de acest gen. Iar primul fapt care iese în evidenţă este că USL este la fel cotată ca şi construcţie unitară, în comparaţie cu procentajul către PSD şi PNL ca partide separate. Altfel spus, fie că participă separat sau împreună în USL, ele au acelaşi procentaj: USL 63% din intenţiile de vot, în timp ce separat, PSD are 43%, iar PNL are 20%. În plus, se remarcă şi dezumflarea PPDD-ului, care a ajuns la 2%
.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 oct, 2013
JAN
ESTE SI NORMAL CA BECALII SA FIE PESTE PROSTUL SATULUI ANTONESCU,DEOARECE CAND TERMINA PEDEAPSA O SA II TRAGA LA GAURICA.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ