UPDATE. SORIN OPRESCU a fost readus în Arestul Capitalei

| 21 sep, 19:13

Sorin Oprescu a fost readus în Arestul Poliției după ce anterior fusese transportat de urgență la spital: Edilul suspendat al Capitalei a acuzat probleme medicale, altele decât diabetul

UPDATE 22:03 Potrivit avocatului lui Sorin Oprescu, Viorel Mocanu, există posibilitatea ca oricând primarul suspendat să fie dus din nou la spital, fie la Floreasca, fie la Spitalul Universitar. Apărătorul edilului a mai spus că acesta se teme pentru viaţa lui. 

”Sorin Oprescu se simte relativ bine. În limbaj clasic pot să zic că a fost suspect de un preinfarct. În acest moment s-au constat, în urma analizelor făcute, niște modificări EKG și o enzimă foarte ridicată, care nu este decât indicele unui infarct. Este pe fondul stresului și evident stresul a fost amplificat astăzi în urma aparițiilor TV a unei motivări a Curții de Apel București. Momentan domnia sa este sub observație, în sensul că există posibilitatea, urmare a acestor indici care au fost găsiți modificați, dat fiind faptul că suferă de diabet tip doi, de hipertensiune cronică, există posibilitatea să fie dus la Floreasca pentru o intervenție”, a explicat avocatul lui Sorin Oprescu.

 

 

Oprescu le-ar fi spus angajaților Arestului Central al Poliției Capitalei că nu se simte bine, iar aceștia au luat decizia de a-l transporta la un spital din Capitală, pentru investigații medicale. 

Potrivit unor surse apropiate edilului suspendat, este posibil ca acesta să fi suferit un preinfarct. Informația nu a fost însă confimată de surse medicale. 

La ora transmiterii acestei știri, Sorin Oprescu este, așadar, supus unor investigații medicale amănunțite, la un spital din Capitală, medicii urmând a decide dacă primarul suspendat al Bucureștiului își va petrece noaptea în unitatea medicală, sub pază, sau dacă va fi transportat înapoi în Arestul Central. 

Sorin Oprescu a fost arestat pe 7 septembrie sub acuzaţia de luare de mită. Tribunalul Bucureşti urmează să stabilească o dată pentru judecarea cererii de înlocuire a arestului preventiv cu o măsură mai blândă.

Viorel Mocanu, avocatul lui Sorin Oprescu, a confirmat că acesta a fost des de urgență la spital, însă nu a fost informat la ce unitate de primiri urgențe.

Citeşte şi: Motivarea deciziei de arestare a lui SORIN OPRESCU: Edilul a fost avertizat

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ