Cererea lui Sorin Oprescu de ieşire din arest, APROBATĂ

| 23 sep, 08:52

Cererea lui Sorin Oprescu în care solicita să fie transferat la Spitalul Universitar din Capitală a fost aprobată miercuri dimineaţă. Fostul edil va fi scos din arestul Poliţiei Capitalei şi dus la spital în cursul zilei de miercuri. Solicitarea a fost depusă, marţi, la centrul medical al Ministerului de Interne.

 

 

Avocaţii lui Sorin Oprescu au depus, marţi, o solicitare la Poliţia Capitalei pentru ca fostul edil să fie supus unor investigaţii medicale la Spitalul Universitar din Capitală, după ce luni seară a ajuns la spital fiind suspect de preinfarct, potrivit România TV.

Sorin Oprescu vrea să fie consultat de doi medici cardiologi, Leonida Gherasim şi Dragoş Vinereanu, de la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, cererea a fost înaintată spre analiză unităţii competente, Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu "Dr. Nicolae Kretzulescu".

"Domnia sa a solicitat în mod expres, noi, apărarea, am făcut o cerere în scris în acest sens, prin care am solicitat să fie dus la Spitalul Universitar Municipal București. Din ceea ce știu este o problemă cardiacă, nu am văzut documentele medicale ca să pot să confirm și nici nu sunt de profesie. Însă cei doi doctori sunt de cardio. (...) Este o problemă de sănătate care trebuie tratată", a spus Viorel Mocanu, avocatul lui Sorin Oprescu.

El a precizat că apărarea nu a cerut înlocuirea arestului preventiv cu o altă măsură invocând probleme medicale.

Citeste si: Doi saci cu 71.000 lei, găsiţi în casa lui Oprescu. Fostul primar spune că a uitat de ei

"Domnia sa, în mod expres, refuză să se folosească de acest motiv pentru înlocuirea măsurii arestului preventiv, pentru că și dumnealui și noi, apărarea, nu înțelegem de ce nu poate să fie cercetat în stare de libertate sub o altă măsură preventivă, dat fiind poziția și persoana domniei sale, fără a ne folosi de motivele medicale. Refuză acest lucru. (...) Nu au fost invocate problemele medicale care erau existente și la acel moment", a adăugat avocatul.

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, a fost transportat de urgenţă la spital luni seară, după ce i-a fost rău în Arestul Poliţiei Capitalei. Potrivit primelor informaţii, Oprescu ar fi suferit un infarct, însă ulterior s-a stabilit că a fost vorba de o criză cardiacă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 sep, 19:59
rodi
oferta
Atunci când vă doriţi cu intensitate ceva, când sunteţi entuziasmaţi de scopurile voastre, sau când aveţi credinţa profundă că veţi reuşi să vă atingeţi scopurile către care tindeţi, acestea se împlinesc mult mai rapid. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ