Motivarea deciziei de arestare a lui SORIN OPRESCU: Edilul a fost avertizat

| 21 sep, 17:53

Potrivit motivării deciziei de arestare preventivă pentru 30 de zile a Curții de Apel București, Sorin Oprescu a încercat să-i impresioneze pe magistrați cu relatări din activitatea sa zilnică de la Primărie, precizând ar fi fost avertizat asupra faptului că i se pregătește ceva, chiar și de către mai mulți jurnaliști, printre care și Rareș Bogdan și Cozmin Gușă.

În ultima adresare pe care Oprescu a avut-o în instanță, atunci când s-a decis arestarea prevenitvă, acesta a precizat că la primăria Capitalei a trăit "între agonie și extaz" pentru că aproape în fiecare zi venea câte o persoană să-l anunţe că va fi arestat a doua zi. Mai mult de vreo doi ani de zile îi dădea afară pe cei care începeau cu aceste probleme şi veneau cu asemenea zvonuri.

Pe de altă parte, Oprescu a precizat că nu a primit bani de la șeful Administrației Cimitirelor și nici de la alte persoane aflate în subordinea sa, aceasta fiind singura dată când a luat bani cu împrumut. Primarul Capitalei a recuoscut însă că deținea un aparat de bruiaj, dar pe care nu-l folosea, fiind un cadou de la un ofițer STS.

Citeşte şi: Sorin Oprescu a fost INTERCEPTAT chiar în biroul de la Primărie

Potrivit motivării, judecătorul de drepturi și libertăți este de părere că Oprescu trebuie să fie cercetat în continuare sub arest prevenitv deoarece este un pericol public, având în vedere funcția pe care o deține. Ba mai mult, el susține că, în paralel, pe numele acestuia ar trebui impusă și anchetă penală, dar și o investigație financiară prin care să se stabilească ce bunuri pot fi puse sub sechestru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ