Sorin Oprescu află dacă RĂMÂNE în arestul Poliţiei Capitalei

| 24 sep, 09:23

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti decid, joi, dacă măsura arestării preventive va fi înlocuită cu arest la domiciliu sau control judiciar. Duba cu care a fost transportat Sorin Oprescu a ajuns la Tribunal în jurul orei 8.00.

 

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile, încearcă să obţină o pedeapsă mai blândă. Astfel, Oprescu a făcut o cerere de schimbare a măsurii preventive, înregistrată, luni, la Tribunalul Bucureşt. Sorin Oprescu speră ca judecătorii să considere că poate fi trimis în arest la domiciliu sau control judiciar.

Centrul medical al Ministerului de Interne a respins, miercuri, solicitarea lui Sorin Oprescu de a fi transferat la un spital din Capitală pentru un consult medical amănunţit. Cererea fusese admisă, iniţial, de Comisia de la Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

"Urmare la solicitarea formulată de către persoana arestată preventiv şi încarcerată în arestul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, în data de 23.09.2015, în respectarea prevederilor art. 71 pct. 6 din Legea nr. 254/2013, factorii decizionali (CMDTA Doctor Nicolae Cretzulescu) au stabilit că persoana în cauză poate fi examinată de către un medic nominalizat expres, la locul de deţinere, urmând ca personalul medical ce are în supraveghere persoanele reţinute / arestate preventiv să permită efectuarea acestui consult la nivelul cabinetului medical din interiorul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă", se arată într-un comunicat al DGPMB, cu precizarea că, în cazul în care starea de sănătate a persoanei private de libertate o impune, medicul ce îl are în supraveghere va decide asupra conduitei terapeutice de urmat.

Citeste si: Percheziţii DNA la APA NOVA şi la Primăria Capitalei

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ