Ce spune Kovesi despre dosarul OPRESCU

| 25 sep, 09:31

Urmărirea penală în dosarul lui Sorin Oprescu s-ar putea finaliza destul de repede pentru unele dintre infracțiunile pentru care este cercetat primarul suspendat al Capitalei, a afirmat joi procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

"Din punct de vedere al DNA nu este un dosar extraordinar de complex sau un dosar care să nu poată fi gestionat de procurorul de caz. Este un dosar în care sunt fapte clasice de corupție, procurorul de caz are suficientă experiență în a investiga acest gen de infracțiuni. Cred că urmărirea penală pentru anumite infracțiuni va fi finalizată cât de repede, în funcție de cum poate fi administrat probatoriul", a declarat Kovesi la Digi 24.

Șefa DNA a apreciat că și ancheta care a dus la reținerea și apoi arestarea preventivă a lui Oprescu s-a desfășurat destul de repede, având în vedere că a început în luna martie a acestui an.

Citeşte şi: Laura Codruţa Kovesi critică dur ANAF pentru nerecuperarea prejudiciilor în dosarele de corupţie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ