Cristian Tudor Popescu, ATAC NIMICITOR la Avocatul Poporului după reacția în cazul OPRESCU

| 26 sep, 13:44

Conferința de vineri a Avocatului Poporului despre starea de sănătate a lui Sorin Oprescu este „un câștig, pentru că ne amintim cum arată”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, a avut vineri prima conferință de presă de la instalarea în funcție, în aprilie 2014, despre cazul primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu.

„Un prim câștig al apariției domnului Ciorbea din această după-amiază este faptul că ne-am reamintit cum arată. Uitaserăm cum arată domnul Ciorbea și cred că apariția domniei sale cu acel sobor, acel prezidiu, cu care a apărut ca să ne spună că situația e gravă e justificată. N-ați mai văzut cazuri din astea? Cum se apropie de pușcărie diverse persoane, încep să apară afecțiuni grave, multiple, cronice, care se acutizează pe loc. De pildă, generalul Voicu. Vi-l mai amintiți? Personajul acela care urma să devină ministru de Interne, s-a dus spre fotoliul de ministru și, din fericire, a deviat puțin și a ajuns în arestul Poliției Capitalei. A constatat atunci ajungând în arest că are 200 de kile, că are hipertensiune arterială, că are palpitații... Domnul Gigi Becali, când a ajuns în pușcărie, a avut un atac de gâtoză. Gâtoză acută. Și-a pus o zgardă! După ce a purtat zgarda aia o vreme a declarat – el are uneori o sinceritate dezarmantă – că a pus-o pentru efectul dramatic. De asemenea, Adrian Năstase. Ne amintim ce eforturi s-au făcut, de către doctorul ăla celebru... Mușețeanu, supranumit Măcelarul, când cu unghia-n gât a domnului Năstase... care s-a chinuit atunci să-l bage-ntr-un spital ca să n-ajungă-n pușcărie”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Jurnalul de seară.

"Înțelegem că poporul este acest domn! Poate ar fi bine să-i spunem de-acum înainte Sorin Oprescu Popor. N-a ținut cu arestul la domiciliu și controlul judiciar, încercăm cu spitalul. Domnul Ciorbea a fost mobilizat pentru a interveni. O forță de reacție rapidă! Asta a fost domnul Ciorbea în cazul lui Sorin Oprescu Popor. Asupra stării de sănătate se pronunță organele medicale în drept. Faptul că s-a trezit domnul Ciorbea e un câștig, pentru că ne amintim cum arată”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Citește mai mult pe digi24.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ