SORIN OPRESCU, vizitat de medic în arest

| 25 sep, 23:05

Medicul lui Sorin Oprescu, Leonida Gherasim, a ajuns vineri seară la Arestul Central al Poliției Capitalei pentru a-l consulta pe edilul suspendat al Bucureștiului.

Acesta a venit pregătit doar cu un stetoscop și un aparat de măsurat tensiunea, precizând că acestea nu sunt suficiente pentru consultație. 

”Am stetoscopul și aparatul de tesiune. Nu este suficient. Am venit să văd care este starea de sănătate, pe baza dosarului medical, a actelor medicale și a examenului clinic”, a declarat medicul lui Oprescu. 

Întrebat dacă în urma consultului poate face recomandarea ca edilul suspendat să fie internat într-un spital civil, medicul a evitat să dea un răspuns clar precizând doar că ”orice consult medical se termină cu o recomandare, așa va fi și în această seară”.

Avocatul Poporului a prezentat vineri concluziile anchetei din Arestul Poliţiei Capitalei. Echipa a analizat condiţiile în care este ţinut după gratii primarul suspendat al Capitalei.

Una dintre concluziile anchetei a fost aceea că Sorin Oprescu, care este un pacient cu o bogată încărcătură patologică, ”trebuie urmărit și deferit unei secții de cardiologie, cu toate cele aferente”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 sep, 00:27
Filip
Proiect
“Atunci cand iti este evident ca nu’ti poti atinge scopul nu schimba scopul, ci schimba metodele de actionare!” ~ Confucius

Colaborare cu bani din prima luna! 100-285 € lunar! Iti oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa poti castiga imediat bani, 100 € lunar (part-time) sau 285 € lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe detalii trimite cuvantul PROIECT la adresa de e’mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ