TUPEU fără margini! SORIN OPRESCU le-a cerut un lucru INCREDIBIL polițiștilor

| 29 sep, 21:13

Potrivit unui martor, la plecarea din spital, Sorin Oprescu i-a rugat pe poliţişti să nu îi pună cătuşele pentru că are o incizie la încheietura mâinii. Oamenii legii au refuzat categoric cererea primarului suspendat. Poliţiştii nu au vrut să-l lase fără cătuşe pe Oprescu spunând că aceasta este procedura şi trebuie să o respecte.

"Când a fost să coboare de la etajul 10, de la secţia de cardiologie, le-a spus: "Domnilor, eu am fost incizat pe arteră, la mână, la braţ aici, la încheietura mâinii. Vă rog frumos, este necesar să îmi puneţi cătuşe. Sunt 24 de ore de la incizie. La care adjunctul şefului de arest, comisarul şef Căprazu a zis: "nu, domnule, punem cătuşe. Că aşa trebuie, să fiţi filmat cu cătuşe".

Citeste si: Medicii au decis: Sorin Oprescu se întoarce în arest

Oprescu a zis în felul următor: "bun, punem cătuşele dacă ăsta e regulamentul. Foarte disciplinat. Dar, vă rog frumos să mi le lăsaţi mai largi". Incizia este o tăietură, ca o înţepătură mai mare, ca să poată să bage acul. Exact acelaşi lucru l-am păţit şi eu. În primele 8 ore a avut chiar un garou pe mână dânsul", a mărturisit la România TV martorul.

Avocaţii lui Oprescu au depus încă din 21 septembrie o solicitare prin care cer ca atunci când este scos din arest, edilul să nu mai poarte cătuşe. Faptul că are cătuşe îi provoacă ameţeli şi are nevoie să fie sprijinit de cei care îl păzezc, spun avocaţii. Solicitarea a fost însă respinsă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 sep, 21:46
gica
cum adica tupeu fara margini?
Care e tupeul? Ca nu vrei sa iti infectezi o rana? Sintem animale? Nu mai avem deloc ratiune? L-a gasit cineva vinovat de ceva pe Oprescu? Credeam ca e doar acuzat, nu condamnat la tortura.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ