Sorin Roșca Stănescu, în vizită la Vântu pentru a lua indicații pentru Crin Antonescu

| 02 iun, 2013

Surse de încredere afirmă că SRS l-a vizitat pe SOV pentru a lua indicații de poziționare dedicate lui Crin, dar și pentru a stabili o relație de colaborare consistentă pe termen mai lung.

Omul de casă al lui Crin Antonescu, responsabil cu jocurile subterane mai puțin ortodoxe, a primit misiunea reactivării relațiilor dintre liderul PNL și Sorin Ovidiu Vântu. Surse de încredere afirmă că SRS l-a vizitat pe SOV pentru a lua indicații de poziționare dedicate lui Crin, dar și pentru a stabili o relație de colaborare consistentă pe termen mai lung.

Din câte se pare, motivația unei asemenea apropieri este dublă. Pe de o parte, Vântu este încă depozitarul unor informații interesante despre adversarii lui Antonescu din PNL. Chiar dacă a scăpat de Chiliman, liderul liberalilor are încă dureri de cap în partid, cea mai mare sursă de anxietate fiind fostul premier Călin Popescu Tăriceanu. Toată lumea știe că în timpul guvernării liberale, oamenii lui Vântu defilau prin anumite instituții și companii ale statului care erau mai ușor de muls, mai ales în domeniul energetic și al resurselor minerale.

Pe de altă parte, Vântu încearcă să-și recâștige măcar o parte din influența asupra postului Realitatea TV. În condițiile în care Cozmin Gușă, omul lui Antonescu de la Realitatea și cel care coordonează atacurile anti-Ponta ale postului de televiziune amintit, este pe care să piardă controlul managerial, Crin Antonescu vrea să se asigure, dacă Vântu va reveni în joc, că va avea în continuare la dispoziție un instrument mediatic de discreditare.

În urma acestor mișcări, Crin Antonescu este pe cale să repete greșeala strategică a lui Mircea Geoană. Aflându-se la mâna a doi Sorini celebri pentru combinațiile lor letale politicienilor pe care i-au consiliat, liderul PNL își pregătește o prăbușire de zile mari, pe ritmuri de ”Mihaela, dragostea mea!”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iun, 2013
rad_de_prosti
surse de kkt, presa de kkt
care "surse" ma dumitrake, IT-istul lu' peste ?
orice kkcios cu 4 clase se crede jurnalist pentru 2 lei, vai de voi

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ