Spectacol de lumini pe clădiri din București. Trafic restricționat pe Calea Victoriei

| 24 apr, 17:31

ARCUB organizează un spectacol de lumini pe fațadele mai multor clădiri din București, traficul rutier urmând a fi restricționat, în funcție de numărul spectatorilor sau dacă situația o va impune, pe calea Victoriei între C.A. Rosetti și Splaiul Independenței.

Traficul ar putea fi restricționat vineri și sâmbătă, între orele 20,00 și 23,00, și pe străzile adiacente, cu excepția str. Ion Câmpineanu, bd. Regina Elisabeta și str. Doamnei cu str. Eforie, unde se va circula doar pe direcția înainte, informează un comunicat al Brigăzii Rutiere remis vineri.

Poliția le solicită conducătorilor de autovehicule să respecte semnalele polițiștilor rutieri sau ale poliției locale.

"Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate traversării, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă", se arată în comunicat.

Detalii pe www.spotlightfestival.ro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ