Femeia care ameninţa de 35 de ore că se aruncă de pe un bloc din Calea Victoriei S-A SINUCIS

| 22 mai, 19:16

O femeie s-a sinucis, vineri, în jurul orei 18:30, după ce a stat mai bine de 35 de ore pe acoperişul unui bloc de opt etaje de pe Calea Victoriei, informează Romania TV.

Femeia s-a urcat pe bloc, joi, ameninţând că se aruncă în gol. Aceasta a stat pe acoperişul blocului mai bine de 35 de ore, chiar la marginea parapetului şi ameninţa că se va arunca. Se pare că femeia lucra ca femeie de serviciu chiar în blocul de pe care a recurs la gestul necugetat.

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, femeia a suferit o decepţie cruntă în plan personal, după ce fiica sa a murit, în urmă cu doi ani, din cauza unui cancer agresiv.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă negociatorii de la Poliţia Capitalei, poliţia locală, pompierii şi un echipaj de la ambulanţă.

Femeia a stat pe bloc de joi dimineaţă, de la ora 8:00 vreme de mai bine de 35 de ore nu a dat niciun semn că ar dori să revină la sol. Nici negociatorii, nici soţul femeii şi nici apropiaţii ei nu au reuşit să o convingă să renunţe la intenţia sa. Soţul femeii i-a adus şi flori, căci ieri era ziua ei onomastică.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ