PROTEST în Capitală: Un bărbat s-a urcat pe ACOPERIŞUL unui bloc şi ameninţă că se ARUNCĂ

| 04 aug, 19:48

Un bărbat protestează în București pe acoperișul unui balcon de la etajul 8, acuzându-și patronul de furt și violențe.

Soția bărbatului a ajuns la fața locului și spune că acesta a recurs la gest pentru că "nu se face dreptate. De un an și trei luni ne plimbă poliția când la Parchet, când la Tribunal. Îl ține pe loc".

Femeia povestește că soțul său este lăutar de meserie, iar patronul unde își desfășura activitatea i-a oprit stația de sonorizare, și, drept urmare, nu mai poate lucra.

De altfel, soția spune că patronul l-a bătut pe bărbat cu o sticlă de alcool cu care acesta ieșise afară unde se afla șeful său.

"A depus plângere la secția de care aparține clubul. Nu s-a întâmplat nimic. Toată lumea anchetează. Vrea să i se facă dreptate. Poliția nu ne face dreptate. Acum poate că îl înțeleg. Nu credeam că va face așa ceva".

Bărbatul are doi copii în vârstă de 14, respectiv șase ani.

Soția acestuia spune că nu vrea să comunice cu nimeni, la fața locului aflându-se și o echipă de negociatori.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 aug, 20:18
catalin
Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va asteptam urgent in echipa noastra, pentru a colabora cu noi si pentru a castiga 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) imediat, din prima luna, cu o activitate deosebit de simpla si de viitor. Garantam seriozitate absoluta si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ