Protest la înălțime în București: Un bărbat amenință că se aruncă de pe o macara

| 31 mai, 10:42

Un bărbat din București protestează la înălțime în zona bulevardului Sebastian și amenință că se aruncă în gol de pe o macara.

Apelul la 112 a fost făcut la 7:52, iar acum autoritățile încearcă să depisteze identitatea bărbatului după numărul de telefon. 
Bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, nu dorește să vorbească cu autoritățile si vrea ca un parlamentar să vină și să discute cu el.

Macaraua pe care s-a urcat bărbatul se află într-o zonă de șantier, deasupra unui bloc în construcție, care are cel puțin 11 etaje. 
Zona de șantier nu este împrejmuită în singuranță, dar în zonă se află un paznic, care nu a oprit bărbatul de a intra în zonă.

La fața locului au venit pompierii, cu o autoscară ambulantă, polițiștii și o ambulanța.

Perimetrul din zona șantierului este acum asigurat, nu mai au voie în zonă decât autoritățile și persoanele care locuiesc în blocul alăturat, care trebuie să se legitimeze pentru a putea trece.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ