România, denigrată în centrul Vienei

| 17 mai, 16:49

Protest în centrul Vienei faţă de uciderea maidanezilor în Bucureşti. Un telespectator al unui post de televiziune a trimis fotografii făcute sâmbătă, în Piaţa Sfântul Ştefan, în care apar mai mulţi tineri care împart pliante cu mesaje de boicotare a turismului în România, sub pretextul că banii aduşi de turiştii străini sunt folosiţi pentru uciderea animalelor. Broşurile cuprind poze în care apar câini ucişi sau agresaţi.

„Ieri mi-a fost dat să văd o campanie mizerabilă de denigrare a României în StephanPlatz, Viena, Austria. Se pare că protestele împotriva firmelor austriece de prelucrare a lemnului au ceva răspuns. Finanţarea companiilor non-profit pentru protecţia animalelor trebuie făcută într-un fel. Nu, nu este niciun fel de teorie a conspiraţiei. De ce a pornit această campanie tocmai acum? Tocmai în Austria? Mai ales că problema câinilor fără stăpân torturaţi sau omorâţi în România a fost în urmă cu ceva ani, în acest moment, aceste atrocităţi sunt foarte rare. Mai jos o să vedeţi câteva poze realizate ieri, 16.05.2015, în inima Vienei, lângă catedrala Sf. Ştefan, precum şi "fluturaşul" pe care îl înmânau participanţilor la protest. Să foloseşti expresii de genul „Boycott Tourism în România, your money will be used for killing dogs. Stop Supporting Murder” (Boicotați turismul în România, banii dumneavoastră vor fi folosiți pentru uciderea câinilor. Încetați să mai sprijiniți crima!”) e mult prea mult”, consideră telespectatorul.

Citește și: VIDEO: KLAUS IOHANNIS, interviu EXCLUSIV pentru ARD: "voi ataca la CCR orice modificare a Codului Penal"

Zeci de persoane au participat, vineri, în faţa Ambasadei României din Roma, la un protest faţă de eutanasierea maidanezilor, potrivit DIGI24.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ