ŞOCANT! Un medic CELEBRU şi-a pus capăt zilelor

| 18 mai, 15:41

Augustin ILIES,cel mai cunoscut medic chirurg din Vaslui, a fost gasit spanzurat in urma cu putin timp. Echipele de interventie au incercat pret de cateva zeci de minute sa-l resusciteze,insa fara nici un rezultat.

Augustin Ilies,s-a pensionat anticipat in cursul lunii aprilie,dupa o cariera mareata de apropae 30 de ani.

Numele medicului a fost vehiculat in scandalul de coruptie de la Spitalul Judetean din Vaslui,acolo unde ofiterii de la Directia Generala Anticoruptie(DGA) au descins in cursul zilei de 9 februarie 2015.

Augustin ILIES este cel care in anul 1980,a infiintat Sectia de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului Judetean Vaslui,unde ramane sef pana la iesirea la pensie.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Peste 5.000 de medici au părăsit România în 5 ani. Cât spitalele Sf. Spiridon, Universitar şi Militar la un loc

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mai, 16:35
frei_herr
Lucrurile parca merg mult prea departe...
Unul dintre cei mai buni chirurgi pe care i-a avut Vasluiul in ultimii 30 de ani!...
O pierdere mare pt. medicina si asa vai de mama ei din acest coltz de tzara. O tragedie umana incredibila si o irosire fara nici o ratziune aparenta a unei vietzi careia multe alte sute de vietzi ii sint cu sigurantza recunoscatoare pt. viatza lor...
Lucrurile parca merg mult prea departe daca pina si doctorii se sinucid...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ