IMAGINI ȘOCANTE cu judecătorul care se aruncă de pe bloc

| 07 mar, 10:35

Un martor a filmat ultimele clipe din viaţa judecătorului Emil Marina, care s-a aruncat de pe un bloc din Râmnicu Vâlcea.

În filmuleţ se vede cum judecătorul Emil Marina, care se plimba pe terasa blocului, intră în panică la vederea celor doi poliţişti veniți să-l salveze.

Citeşte şi: Ultimă oră! Un JUDECĂTOR s-a sinucis

Oamenii legii s-au apropiat timid de magistrat, moment în care Emil Marina s-a precipitat spre marginea terasei. Din cauza reacţiei întârziate, poliţiştii nu au mai reuşit să-l oprească la timp.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mar, 11:18
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de prioect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ