Stabilirea salariilor uriaşe de la Nuclearelectrica mai aşteaptă. AGA nu a avut cvorum

| 29 mai, 2013

AGA de la Nuclearelectrica convocată pentru stabilirea salariilor şefilor companiei, de până la 17.500 de euro pe lună, a fost amânată pentru joi deoarece reprezentanţii statului nu s-au prezentat la prima convocare, după ce premierul Ponta a anunţat plafonarea salariilor în companiile de stat.

 

Întrunirea acţionarilor era programată pentru miercuri şi în absenţa cvorumului necesar, statul având controlul asupra a 90% din acţiuni, a fost mutată pentru joi. Dacă AGA nu se va întruni nici joi, subiectele vor putea fi discutate doar dacă va fi convocată o altă şedinţă.
Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că Guvernul va limita salariile directorilor din companii de stat la un nivel reprezentând de şase ori salariul mediu brut în ramura respectivă, iar alte compensaţii vor fi acordate doar în baza performanţei, făcând referire la cazul Nuclearelectrica.
Surse din cadrul companiei au declarat, marţi, că directorii companiei Nuclearelctrica ar putea câştiga până la 210.000 euro pe an, în timp ce membrii Consiliului de Administraţie ar putea încasa 84.000 euro pe an, dacă AGA, controlată de stat, aprobă propunerea ca directorii executivi să primească indemnizaţii lunare de până la 76.800 lei.
Nuclearelectrica este condusă de Daniela Lulache, numit director general la jumătatea acesti luni.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ