Structura de rezistenţă la metroul Drumul Taberei, realizată în proporţie de 70%

| 11 sep, 18:41

Structura de rezistență aferentă proiectului "Linia de metrou Magistrala 5: Secțiunea Râul Doamnei - Eroilor (PS Opera) inclusiv Valea Ialomiței" este realizată în proporție de 71,76%, informează, vineri, Metrorex.

Potrivit unui comunicat al companiei, cele mai avansate stații sunt Valea Ialomiței, unde lucrările la structura de rezistență au fost realizate în proporție de 99%, Romancierilor — 90%, Drumul Taberei 34 — 90% și stația Favorit — 93%.

"Magistrala M5 de metrou este unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură urbană din România, iar odată cu punerea în funcțiune, estimată pentru sfârșitul anului 2016, acesta își propune transportul unui număr de circa 64.000 călători pe zi. Îmbunătățirea confortului călătorilor și a eficacității traficului se va realiza printr-un sistem de transport ce va îmbunătăți durata de deplasare pe coridorul deservit, de la 32 de minute la 12 minute, cu o creștere a vitezei comerciale de la 13 kilometri/oră la 36 kilometri/oră", precizează Metrorex.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ