STUDIU: Cât durează un raport sexual ideal

| 22 oct, 17:13

Este bine cunoscut faptul că mărimea nu contează în raporturile sexuale, în schimb durata este importantă: pentru un act sexual ideal sunt necesare între 7 și 13 minute, după cum dovedește științific un studiu realizat de "Society for Sex Therapy and Research".

Citeşte şi: NU te masturbezi timp de o lună? EFECTELE sunt devastatoare VIDEO

Studiul a evaluat calitatea raporturilor sexuale a 50 de voluntari, timp de un deceniu.

Voluntarii au notat gradul de satisfacție în funcție de durata actului sexual, din momentul penetrării până la ejaculare, nefiind luat în considerare preludiul, relatează francesoir.fr.

Majoritatea voluntarilor au apreciat că între 3 și 7 minute durata actului sexual a fost 'suficientă', iar între 7 și 13 minute a fost 'satisfăcătoare'. În mod nesurprinzător, un act sexual cu o durată cuprinsă între 1 și 2 minute a fost considerat "frustrant", în timp ce între 10 și 30 de minute raportul a fost considerat "prea lung".

"Cultura populară a întărit, din nefericire, stereotipurile despre activitatea sexuală. Astfel, mulți bărbați și multe femei au fantezii legate de nopți fierbinți lungi", explică cercetătorii.

'Cu acest studiu, sperăm să risipim aceste fantezii și să încurajăm bărbații și femeile să aibă date realiste despre actul sexual acceptabil, prevenind astfel dezamăgirile și disfuncțiile sexuale" a explicat dr Eric Corty, profesor de psihologie la Universitatea din Pennsylvania (SUA), care a coordonat studiul, publicat în 'Journal of Sexual Medicine'.

Citeşte şi: SEXUL DUPĂ NAŞTERE: Lucruri pe care nimeni nu ţi le spune

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 oct, 12:44
Codruta
Job part-time
Căutăm colaboratori pentru publicare anunţuri.
Se lucrează comod, de acasă, maxim 3 ore pe zi (program part-time), în funţie de abilităţi.
Cerinţe:
~ calculator/laptop
~ conexiune internet
~ răbdare
~ cunoştinţe minime PC
~ seriozitate
~ perseverenţă
~ atenţie la detalii
Instruire gratuită, sub forma unor lecţii prin e-mail.
Veţi trece mai întâi prin instruire, apoi, dacă doriţi, o să începeţi să lucraţi.
Pentru informaţii, trimiteţi textul „INFO”, la adresa de e-mail: [email protected]
23 oct, 07:59
Lolla
Cum sa nu conteze marimea ??? Dar sunteti chiar idioti. Si sa mai si sustineti ca 7-13 mninute e ideal, pfff, dar nu stiti nimic despre sex. Zero barat sunteti.
22 oct, 22:02
gheorghe
franciza alternativa
Proiect nou in Romania!Program de evolutie personala.
Suntem in plina expansiune acum, Vrei sa castigi bani prin cel mai revolutionar program la ora actuala? Vino in echipa noastra!.Se lucreaza comod de acasa part time.Curs online gratuit. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Instruire sub forma unui curs de 12 lectii- -consecventa este cheia succesului ! Detalii la adresa : [email protected]
23 oct, 09:56
ADAM VIOREL
Program evolutie personala
Va roga sa-mi transmiteti despre ce este vorba.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ