Surprize la Noaptea Muzeelor: "Viaţa de cimitir" şi reconstituiri militare

| 13 mai, 2014

Noaptea Muzeelor, care va avea loc sambata, 17 mai, vine cu o multime de evenimente inedite pentru bucuresteni si nu numai.

Locuitorii Capitalei vor putea sa viziteze Cimitirul Bellu si sa cunoasca istoria personalitatilor de acolo, dar si sa urmareasca un spectacol inedit, si anume "Viata de cimitir".

De asemenea, vizitatorii vor putea participa la reconstituiri militare la Muzeul de Istorie si vor avea parte de numeroase concerte si expozitii.

La a 10-a editie a evenimentului participa peste 150 de muzee si institutii culturale din 50 de localitati ale Romaniei. Astfel, publicul va putea vizita gratuit case memoriale, muzee, colectii private si multe altele.

Printre orasele unde va fi organizata Noaptea Muzeelor se mai numara Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Arad, Alba-Iulia, Baia Mare, Brasov, Targu-Jiu, Constanta si Oradea.

Anul acesta, vizitatorii pot descarca gratuit aplicatia Noaptea Muzeelor de pe AppStore si Google Play, pentru a afla programul tuturor muzeelor participante.

Noaptae Muzeelor este unul dintre cele mai longevive si cunoscute evenimente culturale din Europa. In tara noastra, evenimentul atrage sute de mii de participanti in fiecare an.

Tag-uri: noaptea muzeelor
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ