SUSPICIUNI pe piaţa lemnului: o agenţie americană prezintă filmări compromiţătoare

| 28 apr, 09:16

O agenție americană specializată în investigațiile de mediu la nivel global a cerut în Parlament o întâlnire informală menită să scoată la lumină o serie de presupuse ilegalități descoperite de această agenție pe piața românească de trafic de lemn.

Întâlnirea informală în acest sens a fost programată, spun sursele citate, marți, la ora 13.00, între oficialii agenției Environmental Investigation Agency (EIA) cu sediul in Washington D.C. si comisiile juridica, de agricultura si de mediu din Camera Deputatilor, scrie stiripesurse.ro.

Surse parlamentare spun ca agentia vrea sa prezinte niste filmari si alte informatii din industria lemnului si ca totul se petrece în contextul perioadei decisive pentru Codul Silvic, proiect aflat in dezbatere finala la Camera Deputatilor.

În această poveste a Codului Silvic au venit si acuze de dezinformare la adresa lui Klaus Iohannis.

Preşedintele Iohannis a retrimis Codul Silvic in Parlament pe motiv că are prevederi de natură să limiteze activitatea operatorilor economici. Printre acestea, limitarea la maxim 30% la achiziţia sau procesarea de masă lemnoasă din fondul forestier naţional pentru operatorii economici.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ