Klaus Iohannis simte că pierde controlul şi trage un semnal de alarmă: Ceea ce se întâmplă, mă îngrijorează

| 28 apr, 16:47

Președintele Klaus Iohannis a transmis un avertisment dur din Italia. Iohannis este nemulțumit de ceea ce se întâmplă la Institutul Cultural Român. După ce Lilian Zamfiroiu a demisionat din funcția de președinte al ICR, Senatul a votat ca noul șef să fie Radu Boroianu, reprezentantul PSD. PNL a avut și el o propunere, pe Iulian Tănase. Astfel, liberalii mai pierd un examen în Senat, unde nu reușesc să facă majoritatea.

Iohannis spune că schimbările de la ICR, instituție care pe timpul lui Traian Băsescu era în subordinea Președinției, iar Victor Ponta a trecut-o în subordonea Senatului, se fac pe șest.

”Ceea ce se întâmplă, în aceste zile, la ICR mă îngrijorează! Se face o schimbare pe șest. Trebuie o dezbatere pe ce vrem la ICR pentru că acolo avem nevoie de profesioniști. ICR trebuie scos din zona trocurilor politice și să fie în zona diplomației publice.”, a spus Klaus Iohannis la Roma, la întâlnirea cu studenții bursieri de la Accademia di Romania.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ